(16) Rytmik
Opret en profil eller log ind
Info
Holdet er for dig, som har lyst til at lære en masse rytmegymnastik og dans, vi skal stifte bekendtskab med en masse forskellige stilarter, vi skal lære sjove sekvenser, hurtige sekvenser, sekvenser med fokus på grundgymnastikken, sekvenser hvor vi skal arbejde meget nede på gulvet og så skal vi eksperimentere med et håndredskab. For at blive en dygtig rytmegymnast skal man være bl.a. smidig, stærk og spændstig. Derfor vil spændstighed, smidighed og styrke også være en del af træningen.
Til foråret deltager vi i nogle opvisninger, så vi kan komme ud og vise hvor dygtige vi er blevet.

Jeg glæder mig til at se en masse gymnaster, jeg kan love sved på panden, højt humør og spændende udfordringer.
08.09.2018
Slutdato
18.03.2019
Mandag 17:30-18:30 Lanternen, Multisal A
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 2 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 325,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 650,00 kr.
Næste rate forfalder
31.12.2018 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før raten skal betales.

Evt. kommentar til tilmelding

Se billeder fra aktiviteter i klubben

Galleri